Montering

Montering är ett viktigt moment och för att inte orsaka skador på fälg och däck har vi marknadens bästa maskiner.

Corghi Artiglio Master 28
En automatisk däckomläggare för 12 - 28" hjul. Corghi Master är utrustad med Corghis patenterade demonterings/monteringshuvud som gör demonteringen mycket enkel utan kontakt med fälgen!
Däckjärn behövs ej, därav är det ingen risk för skador på däck eller fälg.

Montering av personbildäck ingår i priserna vi lämnar om inte annat skrivit/sagts.
Har du köpt egna nya däck på annat håll? Vi hjälper dig gärna att montera & balansera dessa, 350Kr/st

För last, traktor och större däck/hjul har vi Corghi ́s Monster AG TT. Ett kraftpaket som klarar de flesta förekommande däck/hjul. Den behandlar däck och fälg skonsamt och ofta utan tunga lyft för personalen.

Balansering

Vi vill ha det bästa av de bästa. Därför använder vi oss av ”kungen” av balanserings maskiner. Balanseringen är ett otroligt viktigt moment för att få ett hjul som rullar utan störande vibrationer. Vi har möjlighet att kontrollera och mäta hjulet som “enhet” samt lösa fälgar. Maskinen mäter eventuella
avvikelser och vi skriver ut ett protokoll om det behövs.

Vi matchar även hjulenheter. Då mäter maskinen upp hjulet och vi kan rotera däcket på fälgen för att få ett så runt och ett hjul med minimalt viktbehov.

Vi byter maskin ofta och har alltid det bästa som marknaden erbjuder. Detta innerbär att vi kan utföra
proffsiga arbeten men också skapar en god arbetsmiljö med mindre tunga lyftmoment för personalen.

CORGHI EM 9980C WN PLUS
Balanseringsmaskin med helt automatisk inläsning av hjuldata med laser, viktplaceringens position visas med en laserpunkt för exakt placering.
Led belysning lyser upp inuti fälgen för att ytterligare underlätta rengöring/placering.
Hjulet roterar och stannar också automatiskt på rätt plan för viktplaceringen.
Maskinen mäter hjulets radiella rundhet automatiskt och visar hur man kan rotera däcket i förhållande till fälgen för att få det kompletta hjulet så runt som möjligt. Tydlig visning av viktplacering på Touch Screen display.

Balansering kostar från 100Kr/st

För våra tyngre fordon har vi Hofmann Geodyna 980. Den kan förutom vanlig balansering utföra dolda viktplaceringar på lättmetallfälgar. Ett viktigt moment på en fin fälg.

Boka en tid

0455-378 799

Öppettider

8:00-16:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00 Frukost 9:15-9:30

Verkstad i Karlskrona

Vi är Karlskronas självklara val av däckverkstad. Vi utför alla typer av däckarbeten på fordon så som personbilar och lastbilar. Vi reparerar och byter också mindre hjul typ skottkärra, båttrailer mm.

Med lång erfarenhet och med de bästa maskinerna som marknaden erbjuder är vi ert självklara val. Vi är ett företag med fokus på bra priser, rätt produkter och en hög servicenivå. Vi är inte styrda av någon leverantör utan väljer de produkter som vi själva tror på. De produkter som vi säljer kan vi själva tänka oss att använda på våra egna
fordon. Vi säljer inget vi inte tror på.

Våra kunder är allt från privatpersoner till åkerier, biluthyrningsfirmor, bilhandlare, företag, kommun och bilverkstäder.

© 2018 DäckExperten i Karlskrona AB