Däckhotell

I vårt däckhotell ingår följande:

Skiftning, tvätt, förvaring och försäkring. Vi tvättar dina hjul, kontrollerar skicket och mönsterdjupet på dina däck och informerar dig om du behöver nya, direkt på plats eller via SMS. Hjulen lagras sedan mörkt och svalt i lokaler avsedda för lagring av hjul/däck. Vi använder oss INTE av container när vi lagrar däcken.
Hjulen tvättas utan kemikalier för vår miljös skull.


När det är dags för byte kan du antingen ringa/komma förbi oss eller boka online.

Pris:
Personbil 695Kr/säsong

Stor Suv / Husbil/ C-fordon 895Kr/säsong
(Stor suv avser tex Audi Q7, BMW X5 eller liknande storlek, C-Fordon avser tex VW Crafter, Dodge ram eller liknande storlek, fråga oss gärna om du är osäker på din modell)

Boka tid för däckbyte nedan:

Boka en tid

0455-378 799

Öppettider

7:30-17:00
Lunchstängt 12:00 - 13:00 Frukost 9:10-9:30

Verkstad i Karlskrona

Vi är Karlskronas självklara val av däckverkstad. Vi utför alla typer av däckarbeten på fordon så som personbilar, lastbilar samt till entrepenadfordon. Vi reparerar och byter också mindre hjul typ skottkärra, båttrailer mm.

Med över 25-års erfarenhet och med de bästa maskinerna som marknaden erbjuder är vi ert självklara val. Vi är ett familjeägt företag med fokus på bra priser, rätt produkter, hög servicenivå och 100% nöjda kunder. Vi är inte styrda av någon leverantör utan väljer de produkter som vi själva tror på. De produkter som vi säljer kan vi själva tänka oss att använda på våra egna
fordon. Vi säljer inget vi inte tror på.

Våra kunder är allt från privatpersoner till åkerier, biluthyrningsfirmor, bilhandlare, företag, kommun och bilverkstäder.

© 2018 DäckExperten i Karlskrona AB